Belediyemiz Temizlik ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe genelinde çalışmalarını aralıksız gerçekleştiriyor.

➡️Karapınar Mesire Alanı göknar ve çınar ağacı dikimi gerçekleştirildi.
➡️Çiçek serasında yetişmekte olan tohumların viyole şaşırma işlemi gerçekleştirildi.
➡️Gündoğan mahallesinde kamelya çevresinde peyzaj düzenlemesi yapıldı.
➡️Kapmescid Mezarlığında ağaç dikimi gerçekleştirildi.
➡️İhtiyaç sahiplerine yakacak odun yardımı yapıldı.
➡️Marketler, tekstil, alış veriş merkezi, cami ve türbelerde dezenfekte işlemi gerçekleştirildi.
➡️Karapınar Mesire Alanında dikilen fidanlara köklendirici ilaç atımı gerçekleştirildi.
➡️Bayralar mahallesindeki park ve Akçaeniş mahallesindeki okula çınar ağacı dikimi gerçekleştirildi.
➡️Gündoğan mahallesindeki çevre düzenlemesi devam eden parka 170m² parke ve duvar örümü yapıldı.
➡️Topdağı yolu Kızıltemeller mevki çınar ağacı dikimi gerçekleştirildi.
➡️Orman evleri, Fethiye Caddesi, Karyağdı mahallesi, Camiatik mahallesi, Toklular mahallesi ve sokaklarında rutin olarak çevre temizliği gerçekleştirildi.
➡️Otogar çevresinde ve pazar yerinde genel temizlik yapıldı.
➡️Rutin olarak mahalleler genelinde çöp alımı gerçekleştirildi.
➡️Mahalleler genelinde dilekçeli ağaç kesimleri ve ağaç budamaları yapıldı.
➡️Vahab-ı Ümmi ve Topdağı arasındaki saksıların rutin sulanması gerçekleştirildi.