Belediyemiz Temizlik ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ilçemiz genelinde çalışmalarını aralıksız gerçekleştirmeye devam ediyor.

✓ Marketler, tekstil, alış veriş merkezi, taksiler, otobüsler, apartmanlar, cami ve türbelerde dezenfekte işlemi gerçekleştirildi.

✓ Bayralar mahallesi Durmuş Yener İÖO çim biçimi yapıldı.

✓ Ana cadde üzerinde bulunan ağaçlarda balsıra ilaçlaması yapıldı.

✓ İlçe Emniyet Müdürlüğü çim biçimi ve çit bitkilerinin düzenlenmesi gerçekleştirildi.

✓ Elmalı merkez parklarında, refüjler ve kavşaklarda mevsimsel çiçek dikimleri devam ediyor.

✓ Vahab- ı Ümmi ve Sinan-ı Ümmi arasındaki saksıların sulaması gerçekleştirildi.

✓ Muhammed Hamdi Yazır müzesi temizliği gerçekleştirildi.

✓ Elmalı merkez ve mahalleleri genelinde rutin ot biçme çalışmaları devam ediyor.

✓ Armutlu mahallesi cami temizliği yapıldı.

✓ Ana caddede rutin olarak devam eden genel temizlik ve yıkama işlemi gerçekleştirildi.

✓ Jandarma komutanlığı dezenfekte işlemi gerçekleştirildi.

✓ Camiler genelinde devam eden temizlik kapsamında Beydeğirmeni cami temizliği gerçekleştirildi.

✓ Orman evleri, Fethiye Caddesi, Karyağdı mahallesi, Camiatik mahallesi, Toklular mahallesi ve sokaklarında rutin olarak çevre temizliği gerçekleştirildi.

✓ Ağalar yokuşu, Kütük Cami ve yukarı kapalı halk pazarı çevresinde genel temizlik yapıldı.

✓ Otogar çevresinde ve pazar yerinde genel temizlik yapıldı.

✓ Rutin olarak mahalleler genelinde çöp alımı gerçekleştirildi.

✓ Vahab-ı Ümmi çevresi ve Uzun Köprü Hıdırlık sokakta genel çevre temizliği ve yıkama işlemi gerçekleştirildi.

✓ Mahalleler genelinde dilekçeli ağaç kesimleri ve ağaç budamaları yapıldı.