Akdeniz'in 1.si Elmalı Belediyesi !

Akdeniz Belediyeler Birliği'nce bu yıl 6. sı düzenlenen ve 17 belediyenin 41 proje ile yarıştığı Belediyecilik Proje Yarışmasında Elmalı Belediyesi olarak sunduğumuz "Antik Kuyulardan Soframıza Söğle Peyniri" Projesi Sosyo ve Kültürel Belediyecilik Uygulamaları kategorisinde Birincilik ödülüne layık görüldü.

1. lik Ödülünü Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den alan Belediye Başkanımız Halil Öztürk "2. Senemizde ikinci 1.lik ödülümüzü almanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Dini tarihi ve kültürel zenginlikleri kadar gastronomi değerleriyle de zengin olan ilçemizin bu zenginliklerini ön plana çıkarmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Akdeniz Belediyeler Birliği'nce bu yıl 6. sı düzenlenen proje yarışmasında Sosyo - Kültürel Belediyecilik Kategorisinde "Antik Kuyulardan Soframıza Söğle Peyniri" projemizle 1. lik ödülüne layık görüldük. Bu güzel ödülü tüm hemşehrilerim adına kabul ediyor, bizleri bu ödüle layık gören tüm jüri üyelerine teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.