16 Nisan Referandumu Sonucu Teşekkür Konuşması
Belediye Başkanımız Av. Ümit Öztekin; Referandum sonuçlarının belli olmasıyla beraber Ak Parti Elmalı İlçe Başkanlığı'nın önünde referandum sürecinde #Evet için gece gündüz demeden çalışan Ak Parti Teşkilatı ve Vatandaşlarımız ile bir araya geldi. Bu süreçte ülkemizin bekası,egemenliği, birlik ve beraberliği için büyük gayret sarfeden, hiç durmadan çalışan tüm Ak Parti Teşkilatı'na, Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatı'na ve tüm Vatandaşlarımıza hitaben teşekkür konuşması yaptı.
16 Nisan Referandumu Sonucu Teşekkür Konuşması