Amacımız; Neslin devamını sağlamayı teşvik ederek aileyi korumak, yeni doğmuş olan bebeklerinin temel ihtiyaçlarını karşılayarak ailenin maddi yükünü bir miktar hafifletmek ve manevi destek sunmak için Başkanlık Makamı tarafından ailelerin tebrik edilmesini hedefleyen proje, sosyal belediyeciliğin bir örneği olarak iyi günde ve kötü gününde vatandaşlarımızın yanlarında olduğumuzu anlatmaktır.

3 Eylül 2015 Tarihinde başlayan Hoşgeldin Bebek Projesi gelecek dönemlere de bir gelenek olarak kalması amaçlanmaktadır.

Yıllık maliyeti 160 bin lira olan projemiz tüm giderleri Belediye bütçesinden karşılanmaktadır.

Bu maliyet içerisinde yeni doğan bebekler için 3 aylık sürede ihtiyaç duyacağı temel bakım ve giyim malzemeleri bulunmaktadır.

Büyük bir aile olduğumuzun farkındalığını yaratarak; belediyelerin toplumsal gelişime destek olmak ve katkı sağlamak misyonundan hareket ile birliktelik duygusunu vurgulamak için Elmalı ilçe sınırları içerisinde dünyaya gelen yeni bebeklerimize hoş geldin diyoruz.

Hoş geldin bebek projesi ile vatandaşlarımızın temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, insani durumlarında da yanlarında olan bir belediye olduğumuzu, sosyal hayatlarında Belediyenin resmi duruşunun yanı sıra devletin şevkatli yüzünü de görmelerini sağlamaktayız. Böylelikle Tüm elmalı lı hemşehrilerimizin büyük bir ailenin bir parçası olduklarını hissettirerek güven, huzur içinde yaşayan ve devletine bağlı bireyler olmaları desteklenmektedir.