Zümrütova Mahalle Toplantımız AK Parti Antalya Milletvekilimiz Av. Mustafa Köse ve Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer'in Katılımları ile Gerçekleştirildi.

Zümrütova Mahalle Toplantımız Ak Parti Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer, AK Parti Antalya İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Saraç, Ak Parti Elmalı İlçe Başkanı Mustafa Başkaya, Belediye Başkanımız Av. Ümit Öztekin, Belediye Meclis Üyelerimiz, Birim Amirlerimiz ve Vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile yapıldı.
Gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısında Ülke meselelerinden tamamlanan ve planlanan hizmetlere, ilçemizin ihtiyaçlarından mahalle sakinlerimizin talep ve şikâyetlerine kadar birçok konuda istişarede bulunuldu.