Türk'ün İlk Er Meydanı Elmalı'da finalde rakibi İsmail Balaban'ı yenen Orhan Okulu 666.Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin yeni başpehlivanı olarak Elmalı’da yenilmezlik serisini 6’ya çıkararak rekor kırdı ve 2. kez Altın kemerin ebedi sahibi oldu.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın oğlu
Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Sayın Necmeddin Bilal ERDOĞAN, Antalya Valimiz Münir KARALOĞLU, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes TÜREL, Milletvekillerimiz, çok sayıda belediye başkanı ve bürokrat güreşleri Türkün İlk Er Meydanında ilgiyle takip etti. 667. Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerinin yeni ağası 507 Bin Türk Lirası bedelle Muammer AK oldu. Bu sene Türkün İlk Er Meydanı Elmalı Yağlı Pehlivan Güreş Müsabakalarına 72 si başpehlivan olmak üzere 1500'ün üzerinde Pehlivanın kol bağladığı güreşleri yerli ve yabancı olmak üzere çok sayıda basın mensubu takip etti. Türk'ün İlk Er Meydanını tıklım tıklım dolduran on binlerce güreş sever, güreşleri heyecanla izledi.