Salur ve Yılmazlı Mahallelerinde Sel Felaketinin Yaraları Sarılıyor.
Dün akşam üzeri sağanak yağış ile başlayan yağmur sele neden oldu. 12 evin su altında kaldığı felakette, 450 dönüm tarım arazisi büyük zarar görerek kullanılamaz hale geldi.
Felaketin ardından Antalya, Salur ve Yılmazlı mahallelerimiz için seferber oldu. Ak Parti Antalya Milletvekillerimiz Mustafa Köse ve Atay Uslu, Belediye Başkanımız Av. Ümit Öztekin, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, Dsi Bölge Müdürü Hayrullah Coşkun ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir sel felaketinden zarar gören Salur ve Yılmazlı mahallelerimizde incelemelerde bulundu. Mahalle sakinlerimizle yapılan toplantıda yaraların bugünden itibaren sarılmaya başlandığını, bir daha böyle felaketler yaşanmaması adına gerekli olan her şeyin yapılacağı belirtildi.