Milletimizin yekvücut olarak kenetlendiği, birlik ve beraberlik içinde, demokrasimizi ve ülkemizi ele geçirmeye niyetlenen hainlere en güzel cevabın verildiği 15 Temmuz gecesinin 2. Yıldönümü ilçemizde yoğun katılımla anıldı.

Dua Yokuşu’ndan Mehter takımı eşliğinde Fener Alayı yürüyüşü ile başlayan Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı’nda devam etti. Mehter takımının marşları, Belediye Başkanımız Av. Ümit Öztekin ve Kaymakamımız Gürbüz Saltaş’ın konuşmalarının ardından 15 Temmuz gecesinde yaşananlar kısa video gösterimi ile tekrar hafızalara kazındı. Program, 00.13 te tıpkı 15 Temmuz gecesi olduğu gibi selâların okunmasının ardından sona erdi.