İstikbalimiz ve istikrarımız için son derece önemli olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini kıskandıracak bir katılım ile demokrasi dersi vererek tamamladık. Seçim zaferi ilçemizde coşkulu bir kalabalık ile kutlandı.

Belediye başkanımız Av. Ümit Öztekin, Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Başkaya Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkan vekili Hasan Sert ve Büyük Birlik Partisi ilçe başkanı Recep Köken Cumhuriyet Meydanını dolduran binlerce Elmalılı ya hitap etti. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın %52.5 gibi ezici bir üstünlükle ilk devlet başkanımız olduğu Cumhur İttifakının %53.5 oy oranı ile mecliste geniş bir sandalye sayısına sahip olduğu 24. Haziran seçimlerinin başta ülkemiz olmak üzere tüm mazlum ülkelere ve İslam alemine hayırlı olmasını diliyoruz.