Istanbul Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Akademisyen ve Öğrencilerinden İlçemize Ziyaret Gerçekleştiriliyor.
İstanbul Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlaması Bölümü’nden Prof. Dr. Azime TEZER öncülüğünde Prof. Dr. Ferhan GEZİCİ, Doç. Dr. Elif ALKAY, Doç. Dr. Ebru KERİMOĞLU, Yar. Doç. Dr. Mehmet Ali YAZICI, Dr. Mete BAYPINAR, Ar. Gör. Gökhan KARABULUT ve bölüm öğrencileri ilçemizdeki kent planlamasını araştırmak, şehrin tarihi ve kültürel dokusu hakkında bilgi edinmek üzere ilçemize ziyarette bulunuyor. Misafirlerimizin gezi ve incelemeleri hafta sonunda da devam edecek.
Kadim şehrimizin manevi, tarihi ve kültürel değerlerini tanıttığımız değerli akademisyen ve öğrencilerimize Belediye Başkanımız Av. Ümit ÖZTEKİN tarafından bir de sunum gerçekleştirildi.
Program sonunda Belediye Başkanımız Av. Ümit ÖZTEKİN Prof. Dr. Azime TEZER’e plaket takdim edildi.