İkincisini düzenleyerek gelenekselleştirme yolunda adım attığımız Akçaeniş Nostalji Günlüğü Programına ilgi geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de büyük oldu.

Bayram coşkusu ile harmanladığımız Nostalji Günlüğü Programında Akçaeniş Mahalle sakinlerimiz ve Elmalılılar bir araya geldi.
Lale DOĞAN ve Güven ÇOŞKUNER’in konserleri ile devam eden Akçaeniş Nostalji Günlüğü Programı Fatih DEMİRHAN seslendirdiği birbirinden güzel türkü ve şarkılarla Elmalılılara muhteşem bir akşam yaşattı.
Belediye Başkanımız Av. Ümit ÖZTEKİN ve eşi Dilek ÖZTEKİN başta olmak üzere Belediye Meclis Üyelerimiz, Akçaeniş Mahalle sakinlerimiz ve Elmalılılar programa büyük ilgi gösterdi.
Akçaeniş Nostalji Günlüğü Programına teşrif ederek geceyi onurlandıran Akçaeniş Mahallemizden, dünyanın sayılı beyin ve sinir cerrahları arasında bulunan Prof.Dr. Bektaş Açıkgöz’e ve birbirinden güzel şarkılarla geceye renk katan kıymetli sanatçımız Fatih Demirhan’a Belediye Başkanımız Av. Ümit Öztekin bir de plaket takdim etti.