HEYECANLANDIRAN DEV ENERJİ PROJESİNDE İLK İMZALAR ATILDI.

Belediye Başkanımız Halil Öztürk'ün geçtiğimiz aylarda Almanya'ya yaptığı ziyaretin somut neticelerini almaya başlıyoruz.

Sera atıklarından enerji elde etmek, çiftçilerimizin sera atık problemlerini fırsata çevirmek aynı zamanda büyük bir istihdam fırsatı sağlamak amacı ile sera atıkları başta olmak üzere her türlü biyolojik atıktan elektrik üretmek üzere biyolojik enerji üretim sistemlerinin öncü firmalarından Alman ME-LE firması ile yaptığımız işbirliği ve yatırım sürecinde firma yetkilileri ilçemizde proje ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Alman Devlet Bakanı ve Müsteşarı P. Dahlemann'ın da katıldığı sunumun ardından proje kapsamında ilk imzalar Belediye Başkanımız Halil Öztürk ve firma yetkilileri arasında atıldı.

Yenilikçi ve doğa dostu bu güzel projenin ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.