Elmalımızın Gururu, Kırkpınar'ın yeni başpehlivanı, sarı fırtınamız İsmail Balaban'ı Mehter Takımı eşliğinde coşkulu bir kalabalıkla ilçemizde karşıladık.

Belediye Başkanımız Av.Ümit Öztekin, 656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde altın kemeri kazanan Baş Pehlivanımız İsmail Balaban'ı göstermiş olduğu başarılardan dolayı bizi gururlandıran pehlivanımızı tebrik ederek kendisine 10 tam altın hediye etti. Aynı başarıyı Türk'ün ilk er meydanı 665. Tarihi Elmalı Güreşlerinde de göstereceğine inandığımız İsmail Balaban'a güreş hayatında başarılarının devamını diledi.