Elmalı Belediyesi olarak bu sene 6.sını düzenlediğimiz ‘Yörük Göçü’ etkinliğimiz Yörük Türkmen Dernekleri ve vatandaşlarımızın yoğun katılımlarıyla coşku içinde tamamlandı.

Elmalı Belediyesi olarak bu sene 6.sını düzenlediğimiz ‘Yörük Göçü’ etkinliğimiz İlçe Protokolümüz, Türkiye’nin dört bir yanından gelen Yörük Türkmen Dernekleri ve vatandaşlarımızın yoğun katılımlarıyla coşku içinde tamamlandı. Elmalı’nın serinliğinde coşup oynayan Yörükler harika bir gün geçirirken adeta şölene dönüşen temsili göçe vatandaşlarımız büyük ilgi gösterdi.
Elmalı Batı Toros Yörük Türkmen Derneği ve birçok Yörük Türkmen derneğinin katılımı ile gerçekleşen Yörük Göçü şenliğinde Yörüklerimize seslenen Belediye Başkanımız Av. Ümit Öztekin Yörük kültürünün gelecek nesillere taşınması gereken önemli miras olduğunu ifade ederek bu kültürün yaşatılabilmesi için gerekli olan tüm desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirtti.
6.Elmalı Yörük göçünün memleketimize hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanımız, Yörük göçü geleneğinin yaşatılmasına vesile olan Yörük dernekleri başkanlarına ve destekte bulunanlara teşekkür etti.