Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel Elmalı’yı Ziyaret Etti.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel; Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Elmalı İlçe Kaymakam Vekili Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanımız Av. Ümit Öztekin, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban ve Ak Parti Elmalı İlçe Başkanı Mustafa Başkaya ile birlikte tadilat çalışmaları Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan Muhammed Hamdi Yazır Kültür Merkezi ve Yüzme Havuzu’nu hizmete açtı.
Açılış Programından önce Kapalı Halk Pazarında vatandaşlarımızı ve pazar esnafını ziyaret eden Menderes Türel, sel felaketinden büyük zarar gören Salur, Yılmazlı ve Karaköy Mahallelerini de ziyaret etti. Selden zarar gören mahallelerimizde çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel, Belediye Başkanımızdan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.
İlçemizde açılış ve ziyaret programlarını tamamlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız, Elmalı Belediyesi Yaz Spor Okulu öğrencileri ile kısa bir futbol müsabakası yaptı.