Bu sene 666. sını düzenlediğimiz Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Türk’ün İlk Er Meydanı’na yakışan güreşleriyle büyük beğeni toplayan Başpehlivanlarımıza Belediye Meclis Toplantımızda hediyeleri verildi.

Başpehlivanlarımıza Belediyemizden Büyük Ödül
6 kez üst üste Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerini kazanarak tarihe geçen, 2 altın kemerin ebedi sahibi Başpehlivanımız Orhan Okulu’ya, yağmurun altında 2 saatten fazla güreşerek tarih yazan Başpehlivanlarımız İsmail Balaban ve Ali Gürbüz’e 666. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde gösterdikleri üstün başarıdan dolayı 10.000 liralık hediye çeki verildi. Başpehlivanlarımıza ödülleri Belediye Başkanımız Av. Ümit Öztekin ile Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partili meclis üyelerimiz tarafından takdim edildi. Başpehlivan Ali Gürbüz'ün yurt dışındaki programından dolayı ödülünü Antrenörü Sermest Bulut aldı. Ödül töreninde 667. Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri ağası Muammer Ak, Güreş Federasyonu adına Belediye Başkanımız Av. Ümit Öztekin’ e Yağlı Pehlivan Güreşlerine verdiği destekten dolayı paket verirken Belediye Başkanmız Av. Ümit Öztekin de 667. Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağası Muammer Ak'a Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerine verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.