Baharın müjdesi olarak bilinen Hıdırellez'i büyük coşku ile kutladık.
Belediyemiz tarafından düzenlenen Hıdırellez şenliklerinde yarışmalar, gösteriler ve çeşitli ikramlarla vatandaşlarımız oyunlar oynanıp şarkılar eşliğinde baharı karşılamanın mutluluğunu yaşadı.
İyi Parti Antalya İl Başkanımız Ahmet Aydın’ın da katıldığı Hıdırellez Şenliklerinde gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye giren vatandaşlarımıza ödüllerini Kaymakamımız Fatih Ahmet Kurt, Belediye Başkanımız Halil Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Akın Poçulu, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz ve İlçe Müftüsü Fahrettin Bektaşoğlu verdi.
Hıdırellez şenliklerinin sonunda Kaymakamımız Fatih Ahmet Kurt, Belediye Başkanımız Halil Öztürk ve ilçe protokolü Karapınar mesire alanına salkım söğüt fidanı dikerek ağaçlandırdılar.