Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 80. Ölüm Yıl dönümünde düzenlenen törenlerle andık.
Belediye Başkanımız Av. Ümit Öztekin, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 80. ölüm yıl dönümü münasebetiyle Elmalı Cumhuriyet Meydanında ve Yusuf Önertoy Çok Programlı lisesinde düzenlenen anma programlarına katıldı. Yusuf Önertoy Çok Programlı Lisesi Öğrencilerinin düzenlediği Oratoryo gösterisinin ardından İlçe Kaymakamımız Fatih Ahmet KURT, Belediye Başkanımız Av. Ümit Öztekin ve Elmalı Cumhuriyet Başsavcı Vekilimiz Aytaç Şener 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyelerini verdiler.