Antalya Büyükşehir Belediyemizle Birlikte Düzenlediğimiz 667. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerini Görülmemiş Bir Katılımla Tamamladık.

İyi Parti Genel Başkanımız Meral Akşener, Valimiz Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Hamza Yerlikaya, Kaymakamımız Fatih Ahmet Kurt, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Etnospor Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Erdoğan ile çok sayıda Milletvekilimiz, siyasi partilerimizin il ve ilçe başkanları, kamu kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları 667. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri münasebeti ile ilçemize teşrif ederken on binlerce güreş sever Recep Gürbüz Güreş Sahası’nda boş yer bırakmadı.

667.Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin finalinde rakibi İsmail Balaban’ı 1 saatten fazla süren mücadelenin sonunda yenen Ali Gürbüz Türk’ün İlk Er Meydanı Elmalı’nın yeni Başpehlivanı oldu.
Yaklaşık 1500 pehlivanın kol bağlayıp kıran kırana mücadele ettiği güreşlerin ağalık ihalesinde 663. 667. ve 668. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreş Ağamız Muammer Ak 407 Bin Türk Lirası bedel ile 668. Tarihi Elmalı Güreşlerinin yeni ağası oldu.
Güreşlerimizi ulusal ve uluslararası basından çok sayıda basın mensubu takip etti.

Tarihimizin en eski spor organizasyonu Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşlerini gerçekleştirirken maddi ve manevi hiçbir desteğini esirgemeyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e güreşlerimize olan katkılarından dolayı teşekkür eder, Türk’ün İlk Er Meydanı’nın Yeni Başpehlivanı Ali Gürbüz’ü tebrik ederiz.