667.Türk'ün İlk Er Meydanı Elmalı Yağlı Pehlivan Güreş Komitesi Belediye Başkanımız Halil Öztürk'ün Başkanlığında Toplandı

667. Türk’ün İlk Er Meydanı Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreş organizasyonunun eksiksiz bir şekilde yapılabilmesi amacıyla oluşturulan Güreş Komitesi Belediye Başkanımız Halil Öztürk'ün başkanlığında toplandı.

Toplantı İyi Parti İl Başkanımız Ahmet Aydın, Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Aydın, 663. ve 667. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Ağamız Muammer Ak, Siyasi Parti temsilcilerimiz, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımları ile gerçekleşti.

Toplantıda güreş öncesi ve sonrasında yapılacak diğer etkinlikler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.