667. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz konser programlarının ilki İnci Mercan konseri ile başladı.

Kaymakamımız Fatih Ahmet Kurt, Belediye Başkanımız Halil Öztürk, Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Aydın, İYİ Parti İlçe Başkanımız Turgay Kızıltaç, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Şakir Aydın, Belediye Meclis Üyelerimiz ve ilçe protokolümüzün teşrifleri, binlerce vatandaşımızın coşkulu katılımları ile geride bıraktığımız İnci Mercan konseri ünlü sanatçının seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla vatandaşlarımıza coşkulu bir akşam yaşattı.
Konser sonunda Belediye Başkanımız Halil Öztürk ve Belediye Meclis Üyemiz Muhammet Kemençe ünlü sanatçı İnci Mercan'a teşekkür plaketi ve çiçek takdim ettiler.

667. Tarihi Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri Bugün saat 17.00 de Temsili Yörük Göçü ve ardından saat 22.00 de Kubat Konseri ile devam edecek.
Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.