Tarım ve Orman Bakanlığı Bünyesinde Elmalı Kaymakamlığı, Elmalı Belediyesi, Tarım ve Orman İl ve İlçe Müdürlüklerince “Tohum Başkan’dan Emek Çiftçimizden Bereket Allah’tan sloganıyla yürütülen “Kendi Yemimizi Kendimiz Üretiyoruz” projesi ile çiftçilerimize yüksek proteinli hayvan yemi bitki tohumları dağıtıldı.
Tohum dağıtım programında İlçe Kaymakamımız Fatih Ahmet KURT, Belediye Başkanımız Av. Ümit Öztekin, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Özen ile Tarım ve Orman Elmalı İlçe Müdürü Dilek Boğatimur Çiftçi Eğitim Kurslarında sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikalarını verdiler.
Program sonunda dağıtılan yem bitki tohumları ilçe protokolü ve çiftçilerimiz tarafından tarlalara ekildi.